Indiai est az Állatkertben

Hétfőn a Rádzsasztáni Népi Együttes lép fel az Állatkertben

A Zenés állatkerti esték koncertsorozat keretében ezúttal hétfői programra invitálja a zenebarátokat a Fővárosi Állat- és Növénykert. Június 23-án este ugyanis az Indiából érkezett Rádzsasztáni Népi Együttes lép fel a városligeti intézmény színpadán.

2008.06.20 17:00ma.hu

„Zenés állatkerti esték” programsorozat következő állomására június 23-án, hétfőn kerül sor. Ekkor lép ugyanis színpadra a Rádzsasztáni Népi Együttes. A zenészek az északnyugat-indiai Rádzsasztán zenei világának jellemző hangjait és motívumait szólaltatják meg, és természetesen a nevezetes rádzsasztáni táncokból, így a csári néven ismert tűztáncból, és a kígyóbűvölők táncaként számontartott kalbelija táncból is ízelítőt kap a közönség. 

A koncert este 20 óra 30 perckor kezdődik. Az indiai estre érkező látogatók előtt 19 órakor nyitják meg az Állatkert kapuit. A koncert kezdéséig a Pálmaház és az Akvárium nyitva áll a koncertlátogató közönség számára, mi több, a Főkapu környékén és a Nagy-tó partján is lehet sétát tenni, sőt, aki szeretné, felkeresheti a Japánkertet is. 

Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A koncert idején a Barlang étterem kerthelyiségében hideg-meleg ételkülönlegességeket kínálnak a koncertlátogatónak. A koncertre (1900 Ft-os áron, illetve a prémium helyekre 600 forintos felárral) a helyszínen, azaz a Fővárosi Állat- és Növénykertben, valamint az ismert jegyirodákban válthatók jegyek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.