A színház új logóját és honlapját is bemutatták

Csurka-dráma lesz az Újszínház új évadjának húzódarabja

Bármelyik Csurka-drámát tűzik is az Újszínház műsorára, azt húzódarabnak tartja Dörner György igazgató, aki a teátrum szerdai évadindító sajtótájékoztatóján a műsor ismertetése mellett a színház új logóját és honlapját is bemutatta.

2012.09.12 13:33MTI

Dörner György igazgató hangsúlyozta: A hatodik koporsó helyére bármelyik Csurka-darabot teszik is, azt húzódarabnak, szavai szerint, évad-meghatározó darabnak tartja.

Mint fogalmazott, meggyőződése, hogy A hatodik koporsóból készült előadás több embert érdekelne, mint ahányat nem, vagy ahányan ellenzik a bemutatását. "Nem kihasználni egy ilyen lehetőséget, üzleti ballépés" - fogalmazott, hozzátéve, reméli, hogy egy hasonló Csurka-darab ugyanolyan vonzerőt jelent a közönségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.