Rendhagyó módon mutatják be a művet

Csillagtúra - Megjelent Winkler Nóra első könyve

Képzőművészetről, aukciókról, médiáról és saját életéről írt könyvet Winkler Nóra Csillagtúra címmel.

2011.12.03 11:37MTI

A televíziós, rádiós műsorvezető, újságíró első kötetét számos programmal kísért, fél napos "kultúrlakoma" keretében mutatják be vasárnap a budapesti Loffice irodaházban.
   
Winkler Nóra az utóbbi években feltűnt televíziós, rádiós műsorvezetőként, művészeti magazin lapigazgatójaként, emellett tárlatvezetések, színházi beszélgetések, díjátadók moderátora, fontos árverések vezetője volt.
   
A 250 oldalas, Magyarósi Éva rajzaival illusztrált könyv könnyed stílusban nyújt bepillantást mindezekbe a tevékenységekbe, míg a szerző számtalan színes történetet mesél el Wim Delvoye tetovált disznóiról, Joan Miró és Hemingway kapcsolatáról, Barcelonáról, Bázelről, a napokban zárult 54. Velencei Képzőművészeti Biennáléról vagy a Ludwig Múzeum jelenleg is látogatható, Édentől keletre című kiállításáról, de mindeközben saját életéről is.
   
A kötetet megjelentető Libri Kiadó tájékoztatása szerint vasárnap 12 és 18 óra között rendhagyó módon mutatják be Winkler Nóra néhány napja már kapható könyvét. A szerző személyesen tart a Paulay Ede utcai Loffice irodaház négy szintjét is érintő tárlatvezetéseket, a kötetben megírt mexikói kalandokat a Csillagtúrában is szereplő Gryllus Dorka olvassa fel, a gyerekeket kreatív művészeti programok várják, de lesz "művészeti" bor- és pálinkakóstolás, Budapest Büfé art brunch, valamint Magyarósi Éva illusztrációiból rendezett kiállítás is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.