2008. április 15-étől látogatható a tárlat

Haász Katalin, Korodi Luca és Radák Eszter kiállítása

2008. április 15 - május 6. között látható Haász Katalin, Korodi Luca és Radák Eszter kiállítása a Virág Judit Galériában.

2008.04.03 19:52ma.hu

A kiállítást 2008. április 15-én (kedden) 17 órakor König Frigyes, a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektora nyitja meg. Április 17-én (csütörtökön) 18 órakor közönségtalálkozón nyílik lehetőség a találkozásra kiállító művészekkel, ahol egy kötetlen beszélgetés keretében az érdeklődők betekintést nyerhetnek a legújabb festői irányzatokba. 

A kiállításon láthatjuk, hogy a korábbi festői program milyen irányba mozdult el és az eddigi ismert stílusjegyek hogyan öröklődtek át az új munkákba. Haász Katalin möbiuszai megőrizték lágyságukat. Korodi erdőinek és fasorainak fény-jelenségeihez új elemek kapcsolódtak (tenger, figura). Radák személyes vonatkozású képein pedig a hangsúlyok eltolódtak, a kint-és a bent, a mesterséges és a természetes környezet arányai váltakoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.