Lemondásáról tárgyal a kormány küldötte

Kadhafi visszavonulna a sivatagba

A The Washington Post jelentette: Moammer Kadhafi líbiai vezető lemondásáról tárgyal Washingtonban ezen a héten az a megbízott, akit az észak-afrikai arab ország titkosszolgálatának vezetője menesztett az Egyesült Államokba.

2011.06.16 09:37MTI

A lap szerzője, David Ignatius úgy tudja, hogy Kadhafi szándéka szerint visszavonulna a sivatagba.
   
Ignatius forrását meg nem nevezve azt írta, hogy Abdallah asz-Szenúszi, a líbiai titkosszolgálat vezetője megbízottat küldött Washingtonba, aki a héten találkozik az Obama-kormány egyik magas rangú tisztségviselőjével.
   
A lap szerint eközben a líbiai rezsim technokratái a felkelők képviseleti szervével, az Átmeneti Nemzeti Tanáccsal (ÁNT) tárgyalnak egy ideiglenes kormány létrehozásáról.
   
Az újságíró értesülései szerint a rettegett Szenúszi is visszavonulna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.