Megműtötték a venezuelai elnököt

Kubában renoválták Chavez medencéjét

Nicolas Maduro Moros venezuelai külügyminiszter közölte: medenceműtétet hajtottak végre Hugo Chávez venezuelai elnökön Kubában.

2011.06.11 08:35MTI

Tájékoztatása szerint Chávezt egy tályog miatt vetették alá azonnali orvosi beavatkozásnak péntek reggel Havannában. Chávez néhány nap múlva várhatóan hazautazhat.
   
A venezuelai elnök - a radikális baloldali dél-amerikai államfők vezéralakja - szerda óta hivatalos látogatáson tartózkodott a kommunista vezetésű karibi szigetországban, ahol találkozott Raúl Castro kubai elnökkel és annak a hatalomból visszavonult fivérével, Fidel Castróval, aki Chávez régi szövetségese és barátja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.