A francia elnök kirohanása

Sarkozy sajnálja durva szitkozódását, de nem kér bocsánatot

Nicolas Sarkozy francia elnök sajnálja, hogy a hét végi párizsi mezőgazdasági kiállításon durván szidalmazott egy őt bíráló látogatót, de az ügyről beszélve a Le Parisien által keddre szervezett interjújában nem kért bocsánatot kirohanásáért.

2008.02.26 11:37MTI

"Még egy elnöknek is nehéz megállnia, hogy ne reagáljon egy őt ért sértésre. Azért, mert valakiből elnök lesz, még nem kell vele úgy bánni, mint egy lábtörlővel. Utólag úgy gondolom, jobb lett volna, ha nem válaszolok a férfinak" - mondta Sarkozy a lap olvasóiból toborzott közönséggel beszélgetve. A szóváltást megörökítő videofelvétel a Le Parisien internetes oldalán volt látható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.