Oroszország

Tűzharcba torkollott egy bérgyilkosság Moszkvában

A feketébe öltözött, fekete maszkot viselő támadó automata gépfegyverrel felfegyverkezve érte utol a 34 éves Balisanszkijt lakóházának udvarán.

2024.06.07 05:48MTI

Tűzharcba keveredett a rendőrséggel és életveszélyesen megsebesült Moszkvában egy férfi, aki korábban - feltehetően megbízásból -, meggyilkolta Konsztantyin Balisanszkij ismert gördeszkást - közölte csütörtökön az orosz Nyomozó Bizottság (SZK).

A feketébe öltözött, fekete maszkot viselő támadó a térfigyelő kamerák felvételei szerint automata gépfegyverrel felfegyverkezve érte utol a 34 éves Balisanszkijt lakóházának udvarán, ahol megsebesítette majd addig üldözte, amíg áldozata el nem esett, majd fejlövéssel végzett vele. Az elkövetőt, aki egy erdős területre menekült, hamarosan felfedezték. Az elfogásnak ellenállt, tűzharcba keveredett a rendőrökkel, és súlyosan megsebesült a fején.

Az SZK gyilkosság címén indított büntetőeljárást. A nyomozás fő verziója szerint bérgyilkosság történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.