Dráma

Felgyújtotta magát egy férfi a Trump-per előtt

Az áldozat a földre rogyott, mielőtt eloltották volna a lángokat.

2024.04.20 13:24ma.hu

Felgyújtotta magát egy férfi a volt amerikai elnök, Donald Trump "hallgatási pénzekkel" kapcsolatos pere előtt New Yorkban. A lángokat végül eloltották, de nem tudni, hogy a férfi belehalt-e sérüléseibe.

A drámai incidens péntek délután történt, nem sokkal azután, hogy kiválasztották és leültették a végső esküdtszéket.

A videofelvételeken látszott, hogy a férfi lángokba borult, miközben felegyenesedve térdelt, kezeit a feje mögött tartva. Miután körülbelül egy percig égett, a láthatóan elszenesedett férfi a földre rogyott, és a rendőrök eloltották.

Az esetet több amerikai hírcsatorna, köztük a Fox és a CNN is élőben közvetítette. Amikor a Fox riporterei felfogták, hogy mi történik, az egyikük hallható volt, amint azt mondja kollégáinak, hogy keressenek a teherautójukban egy tűzoltó készüléket.

A tűz eloltása után a rendőrök a férfi testét tűzoltópokróccal takarták le, mielőtt a mentőautóba tették. Nem tudni, hogy túlélte-e a megpróbáltatásokat.

Az sem világos, hogy a férfi tiltakozásul gyújtotta-e fel magát. Szemtanúk a CNN-nek elmondták, hogy a férfi szórta a röpcédulákat, mielőtt benzinnel leöntötte magát, és meggyújtott egy gyufát. A New York-i rendőrség újságíróknak azt mondta, hogy a rendőrök "még gyűjtik az információkat" a történtekről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.