Háború

Tömegsírt találtak az izraeli erők által elfoglalt gázai kórházban - videó

Palesztin orvosok tömegsírt tártak fel a gázai al-Shifa kórház udvarán.

2024.04.16 16:01ma.hu

Újabb tömegsírt fedeztek fel az al-Shifa kórházban, ahol az izraeli hadsereg kéthetes ostroma miatt a létesítmény temetővé változott, és az egykor Gáza legnagyobb egészségügyi komplexumát üzemen kívül helyezték.

Eddig kilenc holttestet fedeztek fel, és úgy vélik, hogy azok a kórházi betegek maradványai, akiket az orvosi komplexum izraeli támadásai és ostroma során öltek meg.

Hani Mahmoud, az Al Jazeera tudósítójának jelentése szerint a tömegsírból a holttestek kiemelésére irányuló erőfeszítéseket felfüggesztették, mivel az izraeli támadó drónok veszélyt jelentenek a lerombolt al-Shifa komplexum felett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.