Állatvédelem

Az idős férfit majdnem megette az aligátor, miután megpróbálta csapdába ejteni egy ronggyal

Egy videó terjed a közösségi médiában, amelyen egy idős férfi látható, amint egy rongy segítségével próbál csapdába ejteni egy aligátort.

2022.11.27 02:30ma.hu

Egy videó terjed a közösségi médiában, amelyen egy idős férfi látható, amint megpróbál csapdába ejteni egy aligátort egy ... mivel??? Nos, igen, egy rongyról van szó. Lehet, hogy bizarrnak tűnik, de ugyanilyen félelmetes is. A férfi először úgy tűnt, mintha tudná, mit csinál - türelmesen várta a megfelelő pillanatot, hogy csapdába ejtse a nagy hüllőt.

A dolgok azonban hamarosan borzalmasan félresiklottak, ugyanis az aligátor megfordult és megtámadta a férfit, aki így kontrollálatlanul a földre zuhant. A férfi megpróbált hátrálni, és megkövülten nézte az aligátor veszélyes támadó mozdulatait.

Az egyik pillanatban az idős férfi kezét is bekapja az aligátor, de szerencsére az úriember sértetlenül megúszta az incidenst.

A történet tanulsága: ne lépjünk kapcsolatba vadállatokkal megfelelő képzés és támogatás nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.