Terror

"Soros árasztja el menekültekkel az európai országokat"

Meghackelték Soros Györgyöt - döbbenetes dolgokra derült fény.

2016.08.15 17:32ma.hu

Több mint 2500 belső fájlt szivárogtattak ki hackerek Soros Györgytől, az általa működtetett szervezetek, főként a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatából származó dokumentumokat a DC Leaks szétosztotta földrajzi régiókra, a Világbank és az ELnöki Hivatal kategóriákra. A fájlokat 2008 és 2016 közé datálják.

Az RT cikke szerint a közzétett adatok felfedik Soros György különböző terveit, tevékenységeit, stratégiáit, rávilágítanak a prioritásokra és egyéb tevékenységeire is, többek között az Európát sújtó migrációra és a menekültügyi kérdésekre.

A DC Leaks azt állítja, hogy amerikai aktivisták akarták lerántani a leplet az amerikai döntéshozatali folyamatokról, de amerikai biztonsági szakértők szerint e mögött is az oroszok állnak.

Mint arról már korábban a ma.hu is írt, a WikiLeaks által kiszivárogatott emailek szerint Soros jó pár tanácsot adott Hillary Clintonnak is.

Volt, aki már neki is állt a 2500 file átböngészésének, a Twitteren számos bejegyzés született erre vonatkozóan. Többen állítják, hogy "Soros árasztja el menekültekkel az európai országokat", de azt is, hogy manipulálta az EU parlamenti választásokat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.