Üzleti siker emberáldozattal

Horror: torkokat vágtak át az igazgatók

Aki úgy gondolja, egy unalmas meeting a legrosszabb, ami egy tárgyalóban történhet, nagyon téved.

2015.09.22 17:06ma.hu
Screenshot

Noha úgy tűnik, már kilábalóban vagyunk a gazdasági válságból, azért a kiélezett versenyhelyzet még mindig alternatív megoldások keresésére kényszeríti a vállalatokat. Indiában például ötletelés helyett emberáldozatokra használják a céges tárgyalókat egy-egy nagyobb üzlet megkötése előtt – verte nagydobra egy teherautósofőr.

Mazhuventhi Sevakodiyan állítása szerint a PRP Granite, bányászattal foglalkozó cég megbízásából az utcáról szedett össze embereket, akiknek a vezérkar később rituálisan elmetszette a torkát.

A PRP Granite szóvivője természetesen hazugságnak nevezte a férfi állításait, de tény, hogy a vállalat telephelyén a rendőrök emberi csontokra bukkantak. A maradványok legalább hét különböző emberből származnak, és kókuszdiókhoz voltak erősítve, ami bizony emberáldozatra utal.

A kétmilliárd font értékű vállalat ügyvédje szerint a teherautósofőr azért állít ilyeneket korábbi alkalmazóiról, mert becsapva érzi magát, mivel a cég korábban megvásárolta édesapja házát, ami ma sokkal többet ér, mint amennyit a család kapott érte.

Mindenesetre a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a hátborzongató ügy felderítését.

Screenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.