Október 23.

Áder megkoszorúzta a Los Angeles-i 56-os emlékművet

Áder János köztársasági elnök vasárnap megkoszorúzta az 1956-os hősi emlékművet a Los Angeles-i Mindszenty téren.

2013.10.27 19:56MTI
MTI

A mintegy száz ember részvételével megrendezett szertartáson felolvasták Los Angeles város és megye vezetésének köszöntését. "Ma már tudjuk, hogy elvesztettük akkor a csatát, a háborút elnyomóink ellen azonban megnyertük" - hangsúlyozta az ünnepségen Harsányi Lajos, a Magyar Szabadságharcosok Világszövetségének elnöke.

Az államfő vasárnap ellátogatott a Bais Naftoli Kongregáció ortodox magyar zsidó közösségbe és a San Fernando-völgyi Református Egyház vasárnapi iskolájába is. A nap folyamán az elnök továbbindul San Franciscóba, ahol Portola Valleyben felkeresi a Woodside Priory Katolikus Missziót, és beszédet mond az 56-os ünnepi megemlékezésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.