Megint Amerika

Lövöldözés a Santa Monica-i főiskolán, több sérült

A több lőfegyverrel is rendelkező elkövetőt a főiskola könyvtárában elfogták. A KCBS televízió úgy értesült, hogy a fegyveres autókra és egy buszra adott le lövéseket.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.06.07 22:41MTI
KATT a képre! >>>

Lövöldözni kezdett egy férfi pénteken a Santa Monica-i főiskola területén; az incidensben az első jelentések szerint hárman megsebesültek. A The Los Angeles Times szerint a több lőfegyverrel is rendelkező elkövetőt a főiskola könyvtárában elfogták. A KCBS televízió úgy értesült, hogy a fegyveres autókra és egy buszra adott le lövéseket. A 34 ezer diákot oktató tanintézmény környékét a rendőrség lezárta.

A sebesülések mértékéről és azzal kapcsolatban, hogy a tettes egyedül volt-e, egyelőre nem hangzott el hivatalos tájékoztatás. Az incidens mintegy öt kilométerre attól a helyszíntől történt, ahol Barack Obama elnök, útban Sunnyland magánbirtokon megtartandó amerikai-kínai csúcstalálkozó felé, éppen részt vett egy demokrata adománygyűjtő gyűlésen. Az elnök biztonságáért felelős Secret Service szóvivője szerint a rendezvényt nem zavarta meg a lövöldözés, amelyet helyi rendőrségi ügynek nevezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.