Sandy hurrikán

Obama elrendelte a fűtőolaj osztását a hadseregnek

Barack Obama amerikai elnök pénteken elrendelte, hogy a védelmi minisztérium kezdjen fűtőolaj-osztásba a Sandy szupervihar által sújtott területeken.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.11.03 07:49MTI

A Fehér Ház által kiadott közlemény szerint a szétosztandó készletek forrása az energiaügyi minisztérium északkeleti lakásfűtési tartaléka.

Az alacsony kéntartalmú fűtőolaj osztását azért rendelte el az elnök, hogy az északkeleti országrész bajba jutott településein enyhíteni lehessen a hiányt. Ennek oka az, hogy a vihar miatt a finomítóktól a csővezetékeken át az elosztórendszerig mindent megrongált.

Andrew Cuomo New York-i kormányzó segít élelmiszersegélyt tartalmazó dobozokat rakodni egy teherautóra New Yorkban 2012. november 1-jén, három nappal a Sandy elvonulása után - MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.