USA 2012

NYT: Romney a fia közvetítésével kívánta megnyugtatni Putyint

Mitt Romney amerikai republikánus elnökjelölt a fia révén arról biztosította Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy megválasztása esetén - választási retorikája ellenére - jó kapcsolatokat kíván fenntartani Oroszországgal - közölte pénteken a The New York Times.

2012.11.02 22:44MTI

A lap értesülései szerint Romney második fia, Matt Romney a héten Moszkvában járt, ahol apjának ezt az üzenetét egy olyan személynek tolmácsolta, aki azt el tudja juttatni Putyinhoz.

Matt Romney hivatalosan azért kereste fel az orosz fővárost, hogy befektetőket keressen az Excel Trust elnevezésű ingatlanvállalkozásához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.