Kínában még mindig tart a mentés

Hatvanhárom túlélőt mentettek ki a romok alól öt nappal a földrengés után

Hatvanhárom túlélőt emeltek ki a romok alól szombaton Kínában a mentőalakulatok, öt nappal az ázsiai ország délnyugati részén pusztító földrengés után - jelentette vasárnap az Új Kína hírügynökség.

2008.05.18 13:23MTI

pusztító földrengés után - jelentette vasárnap az Új Kína hírügynökség. Beszámolója szerint a túlélők közül 57 személyt a Szecsuán (Sichuan) tartománybeli Jinghsziu (Yingxiu) városában, hat másikat pedig az ország más vidékein mentettek ki.

Ez utóbbiak közül egy 61 éves nőt egy orosz mentőalakulat hozott a felszínre Tucsiangjen (Dujiangyan) városában - külföldi mentőcsapat először járt sikerrel a hétfői földrengés óta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.