Fékezés nélkül rongyolt a falba

Borzasztó képek a Tokiónál kettéhasított buszról

Súlyos buszbaleset Tokió mellett, sok halott és sérült - képgalériával!

Fékezés nélkül száguldott a busz a falba - nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.04.29 15:11MTI
Asahi Shimbun, Atsushi Kaneko, 2012.04.29.

Súlyos buszbaleset történt vasárnap reggel Tokió közelében. A rendőrség szerint hét ember - hat nő és egy férfi - meghalt, illetve 39-en megsérültek.

A sérültek közül 13-nak súlyos az állapota.

A busz a tokiói Disneylandbe szállított utasokat, és a fővárostól északra fekvő Gunma települése közelében a három méter magas út menti falba ütközött. A fal acéllemezei valósággal kettéhasították a járművet.

A rendőrség nem talált féknyomot a baleset helyszínén. A 43 éves buszvezető beismerte, hogy útközben elbóbiskolt. Szombat este tízkor indult útnak az Isikava prefektúrában fekvő Kanazava településről, s egész éjszaka vezetett, mert váltótársa nem volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.