"Egyszer csak megvadult"

Ámokfutás Indiában - Halottak, sebesültek és autóroncsok a város utcáin

Ámokfutásba kezdett egy autóbuszsofőr szerda reggel az indiai Púna nagyváros zsúfolt utcáin, s legkevesebb kilenc ember halálát és 27-nek a sérülését okozta, mire a rendőröknek több mint fél óra múltán sikerült megállítaniuk a járművet és őrizetbe venni vezetőjét.

2012.01.25 10:25MTI

Mintegy negyven gépkocsi megrongálódott. A sofőr cselekedetének okai egyelőre nem ismeretesek. Egyes hírek szerint ellopta a járművet egy buszgarázsból, a városi rendőrkapitány tájékoztatása szerint viszont a férfi szolgálatban volt, és vezetés közben "egyszer csak megvadult".
   
A Mumbaitól (Bombay) mintegy 150 kilométerrel délkeletre fekvő milliós nagyváros, Púna az indiai autóipar egyik legfontosabb központja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.