Kétszer műtötték

Chavez: nincs több daganat a testemben

Hugo Chávez venezuelai elnök közölte szombaton: nem találtak több rosszindulatú daganatot a testében azután, hogy júniusban Kubában eltávolítottak egyet a szervezetéből.

2011.07.17 09:22MTI

Chávez szombaton ismét elutazott Kubába, hogy kemoterápiás kezelésben részesüljön. Alelnökére és néhány beosztottjára ruházta át jogköreinek egy részét. Előzőleg a törvényhozás egyhangúlag jóváhagyta, hogy az államfő gyógykezelés céljából a szigetországba utazzon.

Június elején a karibi szigetországban két műtétet hajtottak végre a venezuelai elnökön, akkor derült fény daganatos betegségére is.

Chávez nem árulta el, hogy milyen rákbetegségben szenved, és azt sem, hogy előreláthatólag meddig lesz távol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.