Fűtetlen lakásukban lelték halálukat

Újabb kihűléses halálesetek Borsodban

Január 31-én két bejelentés is érkezett az Encsi, illetve a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, miszerint feltehetően kihűlés következtében hunyt el két férfi.

2011.02.01 11:40police.hu

Vilmányban egy 55 éves férfit lakásának nyári konyhájában találtak holtan. Az elsődleges orvosi vizsgálat alapján halálát kihűlés okozhatta. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a helységben semmilyen fűtés nem volt, a lakóépületben a hőmérséklet megegyezett a kintivel.

A féri egyedül élt, a beszerzett adatok szerint gyakran fogyasztott nagyobb mennyiségű alkoholt. A szemle során idegenkezűségre utaló adat, nyom nem merült fel.

Ormosbányai otthonában egy 51 éves férfit találtak holtan. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a lakás több ablakából hiányzik az üveg, amit az ott egyedül élő férfi csak függönnyel pótolt.

A férfit korábban már fagyásos sérüléssel kórházban kezelték, ahonnan saját felelősségére távozott. A kályha tűzterében csak kihűlt hamut találtak. A szemle során idegenkezűségre utaló adat, nyom nem merült fel.

Mindkét esetben a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset pontos körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.