A megbízókat még keresik

Elaludtak kábellopás közben

Elaludt kábellopás közben két dunaújvárosi férfi a Szabadegyháza-Pusztaszabolcs közötti vasútvonal mentén; megbízóik helyett a rendőrök ébresztették fel, s őrizetbe vették őket - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

2010.08.26 14:36MTI

A 30, illetve 17 éves férfi csütörtök éjszaka a megbízás szerint 180 méter hosszan levágta, majd zsákokba rakta a vasúti kábeleket, de míg megbízóikra vártak, - akik a helyszínre vitték őket, s a megállapodás szerint reggel értük mentek volna - a tömött zsákokra hajtva a fejüket, elaludtak - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A sínek mellett alvókra akkor találtak rá, amikor a vasúti rendszer által jelzett helyen ellenőrizték az elszakadt kábeleket.

Mint kiderült, a férfiaknak fejenként ötezer forintot ígértek megbízóik a "munkáért" - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Tájékoztatása szerint a kábeleket a rendőrök lefoglalták, a 250 ezer forint lopási kár megtérült. A megbízókat még keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.