Baleset

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Megkülönböztető fény- és hangjelzést használó mentőautó ütközött Ford Ka-val a Nagykörút és a Király utca kereszteződésében, a Ka az ütközés hatására a járdaszegélynek és az egyik jelzőlámpának csapódott.

2024.04.27 10:42MTI

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete péntek este az MTI megkeresésére azt írta: több mentőt is riasztottak a helyszínre, egy embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba, további hármat - köztük egy gyermeket - és a balesetet szenvedett mentőegység három tagját pedig könnyebb sérülésekkel.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt közölte, hogy az ütközés miatt lezárták a Margit híd felé az útszakaszt, a tömegközlekedési eszközök sem járnak. Az úttesten sok a törmelék, megtisztításához várják a Fővárosi Közterület-fenntartó szakembereit.

Fotó: baleset-info.hu

A képre kattintva nézze meg a többi képet a baleset-info.hu Facebook-oldalán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.