Bűncselekmény

Elítélték a veronai buszbaleset áldozatainak szüleit zaklató férfit

Jogerősen másfél éves fogházbüntetést kapott, három évre felfüggesztve az a férfi, aki gyalázkodó, rasszista üzeneteket írt a veronai buszbalesetben elhunytak hozzátartozóinak.

2024.04.17 20:04ma.hu

A férfi korábban most nem jelent meg a bíróságon, korábban azt mondta: nem érzi magát bűnösnek. 2017 elején 17-en haltak meg Verona mellett, amikor a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjait szállító busz egy híd pillérjének ütközött, majd kigyulladt. A most elítélt férfi nem sokkal a történtek után az áldozatok hozzátartozóit kezdte zaklatni az egyik közösségi oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.