Balesetveszély

Döbbenetes videón, ahogy elveszti uralmát járműve felett egy nyerges vontató sofőrje

Az M31-es úton történt a megdöbbentő eset.

2023.12.04 08:07ma.hu

A Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette azt a nem mindennai felvételt november 30-án, amelyen az látszik, hogy egy nyerges vontató sofőrje hirtelen elveszíti az irányítást a járműve fölött az M31-es úton.

A felvételt készítő olvasó azt írta, a havas, jeges úton a külső sávban a kamionos megcsúszott, és elkezdett először "kacsázni", aztán szembe is fordult a forgalommal.

"Vagy nagyon szerencsés volt a sofőr, vagy nagyon ügyes, de végül semminek sem csapódott neki, és irányba fordulás után tovább tudott menni" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.