Baleset

Áthajolt a híd korlátján, majd a Dunába zuhant a mögötte elhúzó rolleres miatt

A vízbeesés körülményeit még vizsgálják.

2023.09.16 06:46ma.hu

A BRFK a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy szeptember 12-én éjfélkor a Margit híd hídpillérjénél a Dunába zuhant egy fiatal nő. Az egyenruhások a pillértől fél méterre találták meg a vízben ácsorgó nőt, akinek az erős sodrás miatt esélye sem volt arra, hogy egyedül a partra jusson.

"Amikor odaértünk a hídhoz, kb. derékig érő vízben találtuk meg a nőt, aki segítségért kiáltott. Szerencséje volt, mert a hídpillérnél bár derékig érő vízben, de biztos talajon tudott állni a kövezésen, azonban pár méterre már elsüllyedt volna a mély vízben. Kollégámmal sikerült partot tűznünk a hajóval a kövezés szélén, majd a sérült nőt beemeltük a hajóba" - mondta Szilágyi Szilárd r. főtörzsőrmester.

A rendőrök az átfázott nőt melegítő fóliába és plédbe takarták, majd mentőt hívtak hozzá.

Beszámoltak arról is, hogy a fiatal nő azt állította a rendőröknek, hogy a híd korlátján áthajolt nézelődni, majd amikor mögötte elhaladt egy rolleres, ő megijedt, átbillent, és lezuhant a vízbe. A vízbeesés körülményeit még vizsgálják. A nő az esés következtében az arcán és a karjain sérült meg, a mentők kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.