A pontos körülmények még nem tisztázottak

Kazánrobbanásban súlyosan megsérült egy férfi Ópusztaszeren

A helyszínen a kisteleki tűzoltók végezték el a veszélyelhárítási munkálatokat, a kazánt vízsugárral átmosták, és a törmelékeket eltávolították.

2014.11.19 15:29MTI

Kazánrobbanásban sérült meg súlyosan egy férfi Ópusztaszeren szerdán délelőtt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Molnár Krisztina közölte, egy szerelőműhelyben az elsődleges helyszíni vizsgálatok alapján egy gázkazán robbant fel, a pontos körülmények még nem tisztázottak.

A balesetben egy férfi, a kazán kezelője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat szakemberei kórházba vitték. A helyszínen a kisteleki tűzoltók végezték el a veszélyelhárítási munkálatokat, a kazánt vízsugárral átmosták, és a törmelékeket eltávolították – tudatta a hadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.