7 millió forintos érték

Vonaton utazott a csempészbagó

Vonaton csempésztek cigarettát ismeretlenek Ukrajnából Magyarországra, a pénzügyőrök két szerelvényen csaknem tízezer doboz dohányárut találtak a záhonyi vasúti átrakókörzetben.

2014.06.03 09:15MTI

Dávid Zoltán százados, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága rendészeti osztályának vezetője, sajtóreferense elmondta, hogy az Ukrajnából belépő egyik tehervonat három vagonjában, a szállított lemeztuskók közé volt elrejtve mintegy 6500 doboz, magyar adójegy nélküli cigaretta. Egy másik tehervonaton a csempészek az egyik vagon tetejére helyeztek el 3200 doboz, különböző márkájú cigarettát.

Az együttesen több mint hétmillió forint értékű dohányárut lefoglalták, az elkövetők kézre kerítésére pedig nyomozás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.