Határsértő

Belökte a rendőrt a gabonatáblába, aztán tyúkólba bújt

Az őt föltartóztatni próbáló határrendészekre támadt egy szerb állampolgárságú határsértő Röszke közelében.

2014.05.06 09:08MTI

Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője közölte, a jelenlegi adatok szerint a zöldhatáron keresztül, a szükséges okmányok nélkül magyar területre lépő férfira május 1-jén délután találtak rá a határrendészek a röszkei határállomás közelében egy gabonatáblában. A járőrök felszólították, hogy álljon meg, de a gyanúsított menekülni próbált, az őt utolérő rendőrt pedig ellökte.

A határrendészek gázsprayt is alkalmaztak a férfival szemben, de az ismételten elszaladt, és egy közeli tanya tyúkóljában bújt el. A rendőrök azonban itt is megtalálták, a gyanúsított ekkor dulakodott a járőrökkel, megpróbálta megütni az intézkedő határrendészeket, akik végül a helyszínre érkező társaikkal együtt tudták csak megfékezni a férfit.

A szerb állampolgár ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntettjének gyanúja miatt indított eljárást a Szegedi Nyomozó Ügyészség, a Szegedi Járásbíróság pedig harminc napra elrendelte a férfi előzetes letartóztatását - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.