Girincsi temető

Elfogták a sírrongálókat

A girincsi temetőben több sírt megrongáltak, a rendőrség rövid idő alatt elfogta a helyi férfiakat, akik összetörték a kegyeleti tárgyakat.

2013.12.02 12:59ma.hu

Lakossági bejelentés alapján indított büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. november 29-én 18 óra után a girincsi temetőben három síremléket ledöntöttek, amelyből kettő eltört.

A nyomozás eredményeként a rendőrök két órán belül azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a helyi 27 éves B. Gézát és a 29 éves B. Pált, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.