Gáz a gáz

Hatalmas robbanás történt Budapesten a XVII. kerületben

Gázrobbanás történt Budapesten vasárnap este, egy XVII. kerületi családi házból két súlyos sérültet vittek kórházba.

2013.11.03 21:28MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-nek elmondta: a XVII. kerületi IX. utcában történt a robbanás egy 70 négyzetméteres családi házban, ahol ketten tartózkodtak.

Mindkét lakót súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Az első vizsgálatok szerint egy sérült gázpalackból szivárgó gáz robbant be. A palackot a tűzoltók kihozták az épületből - mondta a szóvivő.

Kisdi Máté hozzáfűzte: a helyszíni tűzoltóparancsnok statikai vizsgálatot rendelt el, mivel a robbanás következtében a ház fala és a födém között egy 20 centiméteres rés keletkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.