67 előállított

O.Z.O.R.A.: Kábítószer a kerékkulcsban - VIDEÓ!

Kerékkulcsban találtak kábítószergyanús anyagot a Fejér megyei rendőrök. Az előállítások száma az érintett területen 67-re nőtt.

2013.08.07 19:39ma.hu

Mint arról a napokban több alkalommal hírt adtunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2013. augusztus 1-jén fokozott ellenőrzést rendelt a Sárbogárdi Rendőrkapitányság illetékességi területén. A rendőrök az ellenőrzések során 2013. augusztus 7-én 8 óráig további 22 személyt állítottak elő kábítószer birtoklás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 22 külföldi állampolgár közül öttel szemben járművezetés bódult állapotban vétség miatt is büntetőeljárás indult. Az előállítások száma az érintett területen ezzel 67-re nőtt.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják. Az egyik ellenőrzés során, a 6407-es számú úton augusztus 6-án 17 órakor az egyenruhások egy gépkocsi kerékkulcsában találtak kábítószergyanús anyagot, amit lefoglaltak.

A fokozott ellenőrzés célja a rendőrkapitányság illetékességi területén található települések közrendjének és közbiztonságának megőrzése, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése. A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása - tájékoztatta a ma.hu-t Kiss Z. Edward rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.