Életveszélyes állapotban került be

Kórházban halt meg a csecsemő - valószínűleg bántalmazták

A rendőrség gyanúja szerint anyja és az ő élettársa bántalmazta azt a 9 hónapos sarkadi csecsemőt, aki elhunyt a kórházban, ahová életveszélyes állapotban szállították be szerdára virradó éjszaka.

2013.05.23 10:41Havariapress

A fiúcsecsemőt szerdára virradó éjjel szállították kórházba Sarkadról. A 9 hónapos gyermekt már nem tudták megmenteni, az orvosi ellátás ellenére elhunyt. 

Felmerült a gyanú, hogy a csecsemőt bántalmazták, ezért halhatott meg. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett testi sértés miatt indított nyomozást. 

A gyermek anyja, valamint annak élettársa őrizetbe került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.