Albán kapcsolat

50 kiló marihuána lapult a padlólemez alatt

Őrizetbe vette a rendőrség azt az albán nemzetiségű férfit, aki közel 50 kilogramm marihuánát próbált becsempészni az országba csütörtökön, Röszkénél.

2013.05.10 11:12Havariapress

Egy albán férfi jelentkezett belépésre az országba csütörtökön délután, Röszkénél. A rendőröknek gyanússá vált a férfi ideges viselkedése, ezért tükörrel és kutyával is átvizsgálták a járművet, aminek során kiderült, hogy az autót átalakították.

A rendőrök a pénzügyőröktől szigorított vizsgálatot kértek, így az autó padlólemezét megfúrták, ahonnan 93 csomagból közel 50 kilogramm marihuána került elő.

A 26 éves albán férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel visszaélés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.