68 határsértőt fogtak el Csongrád megyében

Kétszáz eurót kért fejenként az embercsempész

Kétszáz eurót kért fejenként egy embercsempész azért, hogy koszovói állampolgárokat illegálisan Magyarországra juttasson.

2013.03.10 10:13ma.hu

Embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság O. József 28 éves horgosi lakost. A fiatalembert azzal gyanúsítják, hogy 2013. március 9-én a délutáni órákban négy koszovói állampolgárnak nyújtott segítséget abban, hogy illegálisan Magyarország területére lépjenek.

A csoportot Ásotthalom külterületén, a Kissori úton fogták el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei a polgárőrséggel együttműködve. A határsértők fejenként 200 eurót fizettek volna az embercsempésznek. A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

24 óra alatt további 12 illegális migránst fogtak el a rendőrök Csongrád megye déli részén, így az elmúlt 48 órában elfogott határsértők száma már 68-ra emelkedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.