Magára hagyták a vérző nőt

Megvertek és kiraboltak egy idős asszonyt Tiszadobon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy 75 éves asszony, akit tiszadobi otthonában támadt meg és rabolt ki két helyi férfi. A feltételezett elkövetőket a rendőrség őrizetbe vette.

2013.02.15 11:54MTI

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 43 és 44 éves férfi csütörtök este tört rá az asszonyra, akitől pénze átadását követelték, bántalmazták. Az elkövetők a pénzt magukhoz vették, majd a súlyosan megsérült, vérző nőt magára hagyva elmenekültek a helyszínről. Az asszony a szomszéd segítségével értesítette a rendőrséget. A két feltételezett elkövetőt két órán belül elfogták a rendőrök, lakásaikban megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított pénz egy részét.

A rendőrség kezdeményezi az őrizetbe vett két férfi előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.