Kezdeményezték az előzetest

Kiraboltak és agyonvertek egy hajléktalant - rács mögött a kegyetlen nő is

Egy 22 éves nőt vett őrizetbe a rendőrség egy tavaly nyáron, Szegeden elkövetett ralógyilkosság ügyében.

2013.02.06 16:46Havariapress

A fiatal nőt azzal gyanúsítják, hogy hogy a már előzetes letartóztatásban lévő társával július 13-án hajnalban kiraboltak és halálra vertek egy hajléktalant Szegeden.

A nyomozás adatai szerint a nő és társa, egy 21 éves férfi a szegedi Kemes utcában megbeszélte, hogy - ittasságát kihasználva - kifosztják a padon alvó hajléktalant.

A 47 éves férfi felébredt arra, hogy a nő a ruhájában matat, ezért mindkét támadója ütni, rúgni kezdte. Végül elvették az áldozat pár száz forintját, s elmenekültek. A megvert ember a kórházban belehalt sérüléseibe.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte a nő előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.