Csikéria közelében

Nyolc határsértőt fogtak

Két csoportban nyolc határsértőt fogtak el csütörtökön a határrendészek Csikéria közelében.

2012.12.07 08:54MTI

Nyíkos Tamás főhadnagynak, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének közlése szerint a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei a határ közelében először öt iraki és két tunéziai állampolgárt fogtak el, akik között egy 18 éves állapotos nő is volt. A határsértők nem rendelkeztek okmányokkal.

Néhány órával később igazoltattak két tunéziai férfit, ők szintén nem tudták igazolni jogszerű magyarországi tartózkodásukat. A menekültek meghallgatásakor kiderült, hogy gyalogosan, embercsempész segítsége nélkül lépték át a zöldhatárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.