Albán csempész

Marihuánát és kokaint találtak a pénzügyőrök Röszkén

Hat kiló marihuánát és fél kiló kokaint találtak egy albán férfinál a pénzügyőrök a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken.

2012.11.23 09:57MTI

Némedi Varga Éva, a NAV dél-alföldi regionális vám- és pénzügyőri főigazgatóság sajtóreferense elmondta, a belépésre jelentkező férfi autóját kockázatelemezés alapján vizsgálták át tüzetesebben.

A gépkocsi aljának megbontásakor az üzemanyagtartály felett és a küszöbökben a pénzügyőrök frissen befújt szigetelő-tömítő habra lettek figyelmesek. Az anyag eltávolítását követően a kialakított rejtekhelyről kilenc fóliába tekert csomagból összesen hat kiló marihuána és közel fél kiló kokain került elő - közölte az őrnagy.

A pénzügyőrök a mintegy 20 millió forint értékű kábítószer-szállítmányt, és az albán állampolgárt átadták a rendőrségnek. A férfi ellen őrizetbe vétele mellett visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.