A tulajdonost őrizetbe vették

166 tőből álló marihuánaültetvényre bukkantak Kecelen

166 tőből álló marihuánaültetvényt számoltak fel a rendőrök és a NAV pénzügyőrei Kecelen. A drogtermesztő tanyatulajdonost őrizetbe vették.

2012.09.27 07:39HavariaPress

Szerdán találtak rá a drogültetvényre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei és a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói a Kecel határában lévő tanyán, miközben jövedéki ellenőrzést tartottak. A helyszínen 166 tő indiai kendert, a termesztéshez használatos eszközöket és 267 gramm, már leszüretelt marihuánát találtak. A tanya 51 éves tulajdonosát őrizetbe vették, kábítószerrel visszaélés miatt indítottak ellene büntetőeljárást. A lefoglalt drognövényeket szakértő vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.