Velük szemben az Egri Nyomozó Ügyészség jár el

Rendőrökre támadtak a drogbanda rokonai Hatvanban

Üvöltözve a rendőröknek támadt Hatvanban egy előállított drogbanda mintegy negyven rokona. A rendőrkapitányság épülete előtt összegyűlt, a rendőri intézkedésnek ellenálló társaságból öt embert előállítottak.

2012.11.22 21:17HavariaPress

A hatvani rendőrök csütörtökön délelőtt fogtak el, s állítottak elő 12 embert kábítószerrel visszaélés gyanújával.

A délutáni órákban a délelőtt előállított gyanúsítottak rokonaiból, mintegy negyven emberből álló csoport jelent meg a kapitányság épületénél. Üvöltözve, agresszívan viselkedve keltettek riadalmat, s az intézkedésnek ellenállva, a rendőröknek támadtak.

A kapitányság épülete elől öt embert állítottak elő a rendőrök, velük szemben hivatalos személy elleni erőszak miatt, az Egri Nyomozó Ügyészség indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.