Képek!

A rendőrség elsőként a kisfiú megásott sírját találta meg

Kaposvár fészerlaki városrészének közelében találták meg az eltűnt 11 éves kisfiú holttestét szombaton délelőtt - a gyermeket egy női családtagja és két hajléktalan verhette agyon.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.11.03 14:18ma.hu
A megásott sírjára bukkantak először

A rendőrség által tartott sajtótájékoztatón Piros Attila dandártábornok (Somogy megyei Rendőr-főkapitányság) elmondta: a keresés során egy idő után már bizonyossá vált, hogy a 11 éves fiú testét fogják már csak megtalálni. Tájékoztatása szerint elsőként Kaposvártól a délkeleti irányba fekvő községek térségében található erdős területeken kezdték a kutatást, ahol meg is találták a megásott sírt, vérmaradványokat, szövetdarabokat, ám az elhalt személyt nem. "A következő terepszakaszon okkal vélelmeztük már, hogy a gyermek ott található" - mondta Piros Attila.

Több mint félszáz rendőr dolgozott azon, hogy előkerüljön a gyermek, számtalan bejelentést kaptak, amit igyekeztek ellenőrizni, még Budapestről is érkezett visszajelzés, hogy látták a gyereket. A nyomozást nehezítette, hogy az elkövetők révén több valótlan tanúvallomás érkezett, melyek tisztázása rengeteg időbe telt.

Azóta a kisfiú egyik női rokona és két kaposvári hajléktalan került a rendőrség kezére, a kihallgatások első része lezárult, részben - ugyan egymásra terhelően -, de részleges beismerő vallomást tettek.

"Megvan az ásó és a kés" - mondta a dandártábornok, aki szerint családon belüli, előre eltervezett módon, különös kegyetlenséggel végrehajtott bűncselekményről van szó. Az eset Kaposvár közbiztonságát nem rendítheti meg - fogalmazott. Tájékoztatása szerint az elkövetői kör nem bővül tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.