Az unokát gyanúsítják és nagy erőkkel keresik

Kettős gyilkosság Táton

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Molnár Rolandot, akit a szerdán délután, Táton történt gyilkossággal gyanúsítanak. A 21 éves fiatalember a meggyilkolt idős asszony unokája.

2012.10.18 07:28HavariaPress

Holtan találtak egy 66 éves asszonyt és 44 éves lányát, szerdán délután, Táton. A helyszíni szemle során megállapították, hogy a két nő gyilkosság áldozata lett. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével a családdal együtt élő 21 éves unokát, Molnár Rolandot gyanúsítják, akit nagy erőkkel keresnek. Az elsődleges adatok szerint a két asszonnyal szerdán délután 1 és 3 óra között végzett a fiatalember. A holttesteket a gyilkossággal gyanúsított férfi 24 éves bátyja találta meg, aki nagybátyának szólt, hogy értesítse a rendőrséget és a mentőket.

A rendőrség kéri a lakosság segítségét, akinek bármilyen információja van Molnár Roland hollététről, jelentkezzen. Az ügyben emberölés miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.