Két személygépkocsi ütközött össze

Baleset Rábafüzesnél a 8-as számú főúton

Két ember könnyebben megsérült, amikor szombaton délután két személygépkocsi összeütközött a 8-as számú főúton, Rábafüzes térségében.

2012.09.01 15:20MTI

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Leibinger Eszter tájékoztatása szerint egy rábafüzesi lakos autójával be akart kanyarodni egy magáningatlanra, eközben ütközött össze egy osztrák állampolgár által vezetett személygépkocsival, a balesetben ketten könnyebben megsérültek.

A rendőrség az ügyben szabálysértési eljárást indított.

Lendvai Gábor, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta: a tűzoltók is kivonultak a balesethez, az összetört gépjárműveket áramtalanították.

Elmondása szerint a baleset két sérültjét a mentők a helyszínen látták el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.