Romos épületben

Keresőkutyák találtak az újszülött kicsi testére

A csecsemőt azután kezdték el keresni, hogy az anya, aki otthon szült, orvosi ellátásra szorult és kórházba került. Ám a gyereknek nyoma veszett útközben...

2012.08.21 11:38ma.hu

2012. augusztus 18-án reggel a Mentőszolgálat munkatársai értesítették a rendőrséget arról, hogy egy nőt szállítottak kórházba Pécsett. A 20 éves nő kórházba szállítását megelőzően szült, azonban a gyermek nem volt meg. A rendőrség ezt követően megkezdte a gyermek felkutatását, melybe a Baranya Speciális Mentők is bekapcsolódtak keresőkutyákkal.

A keresés eredményeként másnap délelőtt egy pécsi, korábban iskolaként működő romos épületben megtalálták az elhunyt újszülöttet. A rendőrség az ügyben eljárást indított, szakértők bevonásával vizsgálja, hogy történt-e bűncselekmény - tájékoztatta a ma.hu-t a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.