Saját unokájával szórakoztatta magát a nyugdíjas

Zsákra fektette, majd fajtalankodott vele - öt évet kapott a nagypapa

Felügyelete alatt álló gyermek sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak miatt jogerősen 5 év börtönre ítélt csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla egy 64 éves csanádpalotai nyugdíjast. K. József saját unokáját kényszerítette fajtalankodásra.

2012.05.10 12:29HavariaPress

A vádirat szerint a több szakmát kitanult, 2005 óta nyugdíjas vádlottra és feleségére, lányuk többször is rábízta az unokájuk gondozását és felügyeletét. Így történt ez 2009. augusztus 10-én is, amikor K. József és felesége meglátogatta lányukat és annak családját a Csongrád megyei Zákányszéken, majd az akkor 3 év 9 hónapos kislányt több napra magukkal vitték Csanádpalotára. Másnap, amikor a kislány felébredt, nagyapja arra kérte az unokáját, hogy menjen vele az udvaron lévő műhelybe. Ott a kislányt egy zsákra fektette, majd fajtalankodott vele. Mivel a gyermek félt és fájdalmat érzett, kérte a nagyapját, hogy hagyja abba a fajtalankodást, de az erről hallani sem akart. Miután a kislány elkezdett sírni, a vádlott abba hagyta a fajtalankodást, de megparancsolta unokájának, hogy a történtekről senkinek nem beszélhet. Amikor a vádlott a gyermeket hazavitte szüleihez, a kislány elmondta a vele történteket édesanyjának, aki értesítette a zákányszéki gyermekjóléti központ vezetőjét és a község jegyzőjét. Ez utóbbi hivatalból feljelentést tett a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. A vádlott az egész eljárás során tagadta a cselekmény elkövetését. A 64 éves férfit csütörtökön, jogerősen 5 év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.