Keresik az elkövetőt

Fegyveres rablás a IV. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

2012.02.14 16:28ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2011. február 14-én dél körüli időben egy Budapest IV. kerület, Árpád úti pénzintézetben az ott lévő alkalmazottakat - feltehetően fegyverrel - megfenyegette, majd a bevétel átadását követelte. A támadó a megszerzett pénzzel a helyszínről elmenekült. Az eset során lövés nem dördült, személyi sérülés nem keletkezett. Az ismeretlen férfi 30 év körüli, arcát napszemüveggel, kapucnival takarta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.