Levágta a lakatot, vitte a csülköt a tettes

Kiszagolta a hústolvajokat a nyomozóeb

Csaknem százezer forint értékű húst lopott el Türjén két gyanúsított, akikre nyomozókutya segítségével találtak rá a keszthelyi rendőrök.

2012.02.14 14:01MTI

Hétfőn jelentették be a rendőrségen, hogy egy türjei háznál, a füstölőnek kialakított melléképületről ismeretlen elkövető levágta a lakatot és onnan sonkát, szalonnát, csülköt tulajdonított el, mintegy százezer forint értékben.
   
A rendőrök nyomozókutyával indultak a helyszínre; az állat 700 méteren keresztül, patakon, romos épületen át követte a szagokat, s végül egy fatárolónál jelezte, hogy véget ért a nyom.
   
A nyomozók a tároló tulajdonosával kinyittatták az ajtót, s ott a sok limlom között megtalálták a lakatlevágáshoz használt erővágót és a mellett abroszba tekerve az ellopott hús nagy részét is. A fatároló tulajdonosa és fia gyanúsítottkénti kihallgatása során beismerte a lopás elkövetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.