Már követett el erőszakot hivatalos személy ellen

Ezt elbaltázta: baltával várt a rendőrökre a tolvaj

Egy balta társaságában próbált meg elrejtőzni a rendőrök elöl az a férfi, akinek elővezetését a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság rendelte el.

2011.09.30 15:22ma.hu

A kapitányság ügyelete tudomást szerzett B.S. valószínűsíthető tartózkodási helyéről, ezért a rendőrök a kora reggeli órákban megjelentek az adott háznál.

A lopás bűntette miatt elítélt férfi a többszöri felszólítás ellenére sem jött elő, holott a lakóépület ablakán benézve jól látható volt, amint az egyik helyiségben, szorosan a falnak simulva rejtőzködik.

A szobában berendezési tárgyak nem voltak, csupán egy nagy balta. Tekintettel arra, hogy a keresett személy korábban már követett el hivatalos személy elleni erőszakot, ezért az esetleges támadást megelőzendő a rendőrök berúgták az ajtót, és időt sem hagyva az ellenállásra, földre kényszerítették, majd megbilincselték a rejtőzködő személyt.

Az elítéltet még a délután folyamán átkísérték a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte 1 év 6 hónapos börtönbüntetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.